Skip to content

Confirmat: Artur Mas menteix i posa en perill la salut dels selvatans

Octubre 8, 2011

Tot i que des del govern es vol donar la impresió de que estem parlant de política, a la Selva Interior ens estem jugant la salut. Artur Mas, el seu partit polítics i els mitjans de comunicació desinformen sense parar.

Però la intervenció d’Artur Mas al Parlament on parla dels CAPs de La Selva Interior deixa clar que l’estratègia és mentir, mentir i mentir. Ja han deixat d’intentar justificar-se i, veient que la gent no s’empassa les seves ‘explicacions’, el govern ha començat a mentir.

Recordem aquest vídeo on es pot veure com TV3 també forma part d’aquesta màquina de mentir…

Escolteu el que diu el president sobre l’utilització del CAP de Breda-Hostalric. Mentides. A més, parla de dades de l’1 al 15 de setembre… la pregunta és:

Perquè la Generalitat es nega a contestar les preguntes que hem fet des d’Units Pel CAP? Preguntes com per exemple: quantes intervencions va fer el CAP de Breda durant l’any 2010? Quines han estat les tipologies d’aquestes intervencions?

Seguint aquest link podeu veure com va anar la reunió que Units Pel CAP vam tenir amb Josep Trias, que ens va amagar tota la informació que li vam demanar. Seguint aquest altre link, podeu veure totes les preguntes que encara estan sense resposta.

 

El delegat de Salut a Girona, Josep Trias, es va negar reiteradament a donar les dades. “Perquè les voleu, si no sou metges, no les sabreu interpretar”… La pregunta, però, és senzilla: quants infarts, quantes embòlies, quants atacs d’asma agut, quantes reaccions alergiques compromeses.. en definitiva: quantes patologies s’han atès als CAPs que de no rebre atenció urgent haguessin tingut un desenllaç fatal? NO RESPONEN. AMAGUEN DADES.

Mireu el vídeo, difoneu i expliqueu… els nostres governants ens estan mentint sense cap mena de vergonya. Cal reaccionar!

Anuncis
2 comentaris leave one →
  1. Octubre 8, 2011 8:50 pm

    Nosaltres diem què en pensem: Mas, tant com a polític com pel càrrec de President, fa un abús de poder en mentir com ho fa. Ho deu fer perquè creu que enganya a gent que hi confia, i es creu que el que diu un President és cert per alguna definició o designi? Doncs el que cal és que la gent deixeu de confiar cegament, i que observeu, senzill. No ens deixem cardar!

Trackbacks

  1. Els representants polítics tenen obligació d’escoltar i respondre, que no juguin a amagar ni a endevinalles! « unitspelcap

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: