Skip to content

#unitspelCAP Un mes dormint als CAP de Selva interior

Octubre 12, 2011

A Blanes, dissabte a les 11 del matí

Anem sumant nits d’ocupació, com setmanes de defensa van sumant molts CAPs, com dies, setmanes i mesos anem sumant moltes accions, manifestacions, protestes, raons, …, i com moltíssimes persones som al món dient ben clar que ja n’hi ha hagut prou! i pressionant per un gir més que necessari.

Il·lustrem l’apunt amb tres accions d’aquest dissabte 15 d’octubre, dia de manifestació internacional:

– A Blanes, Manifestació informativa contra les retallades: Dissabte, 15 de Octubre a les 11:00h. CAP Plantera.

– unitspelCAP, ens sumem a la manifestació internacional del 15O. A Girona es convoca: dissabte 15 d’octubre, a les 6 de la tarda, a la Plaça del Barco.

També hi ha una part que anirem a la manifestació de Barcelona, que es convoca: a les 5 de la tarda a la Plaça Catalunya.

A Girona, dissabte a les 6 de la tarda

– A Anglès, el 15O, l’Orchestra Fireluche ens ve a fer costat en l’ocupació dels CAPs. A les 8 del vespre, al CAP.

Que no ens esquilin +!!! Ben dit des de Sant Hilari Sacalm! Deixem de fer de xais, que això ni al món ni a la humanitat no ens convé!

30dies, i 25 dies de mentides-MH (el 17 de setembre va prometre informació i oïdes, però seguim amb intoxicació informativa i oïdes, però sordes), i 19 dies de Trias-farsa (de la reunió amb Trias i equip el 23 de setembre a Girona tampoc hem rebut gaire resposta, fora de veure que s’intenta enganyar molt descaradament), i mireu BoiRuiz, què sostenia i defensava al 2009 ……… Boi Ruiz va exigir per al 2009 que les llistes d’espera no augmentessin

 

El conseller de les retallades es contradiu a si mateix

 

 

A Sant Hilari Sacalm, 12 de setembre de 2011

Un mes dormint als CAP de Selva interior

“SANTA COLOMA DE FARNERS | E.BATLLE. Els municipis de Vidreres, Sils, Hostalric, Breda, Anglès, Arbúcies i Sant Hilari Sacalm fa un mes que no tenen servei d’urgències nocturnes als seus Centre d’Atenció Primària (CAP) i aquests mateixos dies són els que fa que un grup d’usuaris i veïns d’aquests municipis de la Selva interior porten ocupant els ambulatoris com a signe de protesta per la supressió d’aquest servei que consideren “indispensable”, sobretot degut a l’orografia de l’àrea de la Selva interior.
Si bé en un inici, les ocupacions es van iniciar el sis dels CAP finalment, són cinc els que es mantenen ocupats i es tracta dels de Breda, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Hostalric i Anglès. I segons dades a les quals ha tingut accés Diari de Girona, hi hauria en aquests moments unes 30 persones que dormen de mitjana en els cinc ambulatoris ocupats.
Pel que fa a dades de l’ocupació en dies recents, hi ha que durant la nit del 10 a l’11 d’octubre aquesta xifra va arribar a assolir les 48 persones però és una dada que ha anat ondulant a mesura que el moviment UnitspelCAP s’ha anat assentant a la zona.
De moment, els membres del Moviment no han anunciat la seva retirada sinó que es mantenen actius, sobretot a les xarxes socials on diàriament, en forma de diari en blocs, expliquen que es mantenen ocupant els ambulatoris i segueixen revindicant el replantejament del servei d’urgències nocturnes a l’àrea de la Selva interior. (…)”

 

Ens mantenim actius, reivindiquem el replantejament d’aquest noumodelretallades que vol implantar el Govern amb la excusa de la crisi, sí. I seguim exigint claredat i qualitat de la informació al Conseller i responsables al Govern, i responsabilitats. I el mateix pel que fa als municipis o comarques. I seguim, convençuts que un dia o un altre d’aquestos….., les bones raons, mobilitzacions i la exigència de la gent, aturarà aquest camí inhumà que prenen alguns governs. Perquè, com anoten del Moviment Ter-Brugent:

Podem permetre’ns tantes insensibilitats, ceguesses, sordeses i mudeses en aquests atacs? NO!!

Podem quedar-nos en cantarelles de no hi ha res a fer? NO!! Hi ha molt a fer, i està en marxa. SUMAT-HI!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: