Skip to content

#unitspelCAP El veïnat de Sant Feliu de Llobregat es mobilitza pel servei d’urgències nocturn

Octubre 24, 2011

Manifestació contra el tancament del CAP

 

El veïnat de Sant Feliu de Llobregat es mobilitza pel servei d’urgències nocturn
“(…) Davant d’aquesta nova retallada sanitària que pateix el Baix Llobregat, el moviment del 15-M a Sant Feliu de Llobregat ha volgut que l’acte de protesta tingui un caràcter comarcal i, per aquest motiu, s’ha fet una crida perque els ciutadans i les ciutadanes de totes les ciutats baixllobregatines assisteixin a la concentració i la posterior manifestació.
Recorregut
L’acte de protesta començarà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de l’Estació. Des d’aquest punt, s’iniciarà una manifestació que passarà pels dos centres d’atenció primària de la ciutat i per diversos barris. La marxa seguirà aquest camí: plaça de l’Estació, CAP Rambla, barris de Can Calders i La Salut, carretera de Laureà Miró i CAP El Pla. Cal destacar que la comitiva tallarà el carrer de Laureà Miró i que el manifest de l’acte de protesta es llegirà davant del centre sanitari que deixarà d’atendre als pacients entre les 12 de la nit i les 8 del matí. ”

Apleguem forces, accions, plans, raons, … Bona cosa! I en aquest sentit es convoca el 3er #tallscontraretallades. Es planteja que aquesta setmana entre tothom fem memòria i hemeroteca i apleguem mentides dels retalladors i del Govern, en triem una dotzena, i siguin un punt de confluència i acció conjunta pel proper 12 de novembre.

A twitter les trobem si posem la etiqueta #12ous, anime-ho-vos a proposat-ne!

Mireu, per exemple:

Moltes veus s’han aixecat contra la realitat que cada dia palpem i patim, i Conseller Cleries ens diu: exagerats! #12ous

En relació a la noticia i reportatge d’un diari  relatiu a la previsió de trossejament de l’Institut Català de la Salut en diverses empreses, el Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS) informa: amb noms concrets, als inversors de… converses. Boi Ruiz menteix #12ous

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: