Vés al contingut

Dempeus i units, aturarem la salvatgia i farsa de Departament i cia, i Govern!

Novembre 1, 2011

 

En homenatge als veïns que continuen ocupant els CAPS que volen tancar

“Més de 100 dies ocupant el CAP a Badia, 50 a Breda i ocupacions als CAPs de Sant Feliu de Llobregat, L’Hospitalet, Anglès, … estem #unitspelCAP a Twitter (…)”

Avui Dempeus per la salut pública ens fa homenatge, moltes gràcies! I sobretot, gràcies, i sort en tenim, per la gran feina que fan, Dempeus, i per la salut pública.

Feina de plantar cara al que ara es pot consumar, amb excuses de retallades i crisi si no ho aturem. Feina i lluita que hem de fer tothom, si en som conscients, i no volem jugar a una selecció econòmica que ens situa molt lluny d’una civilització acceptable. Feina de pensar, atendre, recercar, escriure, difondre,…., de la que ens hem servit i servim, i que us convidem a conèixer.

Dempeus per la salut pública.Les persones que formem part d’aquest co·lectiu considerem que el moment present és determinant pel que fa al futur de la sanitat i la salut a Catalunya i ens pronunciem en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d’ equitat garantida.

Dempeus es va començar a formar al setembre de 2008 i la presentació pública es va fer el 19 de febrer de 2009 a l’Ateneu. Des de llavors estem participant i promovent actes en defensa de la salut pública, que malhauradament cada cop està més malmesa.

Ens podeu seguir al nostre bloc i també a Punts de Vista i a La Ratera.”

Fan defensa a diferents bandes, i que és fonamental per destapar la farsa, per defensar la humanitat, perquè guanyi el respecte col·lectiu a drets, per aturar les farses i enganys dels responsables polítics, econòmics, civils, i del Govern, que venen i compren drets i vides, uns bèsties.

Al seu manifest:

“(…) Ens orientem a promoure la reflexió col•lectiva, generar debats, cercar acords des de la nostra pluralitat, manifestar públicament les nostres opinions i propostes, engrescar la mobilització social i l’acció cívica i política cap als objectius acordats. Igualment, per les característiques i composició del Grup, ens comprometem a donar a conèixer les elaboracions col•lectives i personals que tinguin interès per a la reflexió i l’acció sobre el tema. I a comprometre al màxim de persones en la defensa de la salut pública.

Sense competir amb cap de les plataformes, associacions i col•lectius que coincideixen en aquests objectius, i fent una crida a la major unitat i recolzament mutu, entenem com a necessari, urgent i oportú difondre aquesta Declaració en defensa del Sistema Públic de Salut i cridar a totes les persones que defensen el seu caràcter públic a donar-hi suport.

Barcelona, gener 2009″

Bona feina.

Deixa un comentari