Vés al contingut

#unitspelCAP i #OpPebrots MH, Boi Ruiz, Josep Trias, seguiran mentint impunement?

Novembre 3, 2011

Com anunciàvem ahir, en marxa l’Operació Pebrots!!

Cal tenir-los molt grossos per a fer el què estan fent a la sanitat pública i a la ciutadania: retallar i enganyar.

Per pebrots, perquè la consciència hi obliga, hem d’aturar aquestes retallades i abusos del Departament de Salut, el Govern i altres implicats.

Vist que el Departament li en diu dades al que li roti, i que ens ha tractat i tracta d’estúpids, què fem?

Vist que Departament passa, on hem d’exigir les dades?

De Girona a Oakland, passant per Grècia i Cannes

No us perdeu l’apunt d’Àngels Martínez Castells: “La raó de la protesta no és solament el tancament nocturn dels CAP –que per sí ja seria motiu– sinó a més amagar informació cabdal. Ahir varen tornar a exigir dades que el president Mas ja els havia promès però que no es volen difondre. I la resposta ens interessa a tota la ciutadania: Quantes urgències vitals (ictus, atacs de cor, epilepsies, traumatologies greus, etc…) s’atenen als vuit CAP afectats que donen servei a cinquanta municipis?.. I ampliant el radi de la pregunta, quantes d’aquestes patologies URGENTS queden sense atendre pel tancament nocturn de CAP’s a tot Catalunya, i per les retallades? De fet, l’important a retenir és que LA SALUT NO ÉS CAP NEGOCI! ÉS UN DRET, QUE A MÉS, SALVA VIDES!”

Hem tingut força recolzament a la xarxa i al carrer, moltes gràcies! A tothom, gràcies i sume-ho-vos! Com ara Dempeus per la salut pública, que cridaven a l’acció: “Difonem aquesta informació de unitspelcap. És important que li donem entre tots el màxim ressò, els nostres companys de Girona s’han plantat contra les retallades en salut, fem-los costat!, seguim el seu exemple! (…)”

VOLEM LES COSES CLARES

Detalls d’algunes notícies:

Operació Pebrots

“Un grup de veïns de la Selva interior s’han manifestat avui a les oficines d’Atenció al Ciutadà de la de seu del govern a Girona. Aquests veïns protestaven contra el tancament dels CAPs a les nits i demanaven respostes al govern. Finalment, han hagut de marxar sense aconseguir res. Aquesta és la política del govern, que si no és per demanar el vot no es dirigeix a la ciutadania.”

Ocupen la seu del Govern a Girona per protestar pel tancament nocturn dels CAP

“Els vuit encadenats es resistien a abandonar la protesta fins que Trias no els rebés i els proporcionés dades de quants serveis vitals s’han atès en els darrers dos anys als CAP de la Selva interior ara tancats a les nits. (…)” http://www.aragirona.cat

El moviment UnitspelCAP va rebutjar les dades donades ahir pel departament de Salut perquè consideren que són les mateixes que ja havien rebut la setmana anterior i per tant, no els satisfeien la demanda que al seu dia havien fet al director de Salut a Girona Josep Trias. http://www.diaridegirona.cat

“ACN |  Els manifestants contraris a les restriccions horàries dels CAP que s’han tancat a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de la seu del Govern a Girona han abandonat al migdia les dependències de la Generalitat, tot i no haver-se pogut reunir amb el delegat de Salut a Girona, Josep Trias, ni tampoc haver aconseguit les dades que reclamaven a Salut. (…)”


No varem aconseguir les dades, i el què va quedar clar és que no les volen donar, que pretenen seguir amb opacitat, engany i menyspreu a ciutadans i drets.
El 23 de setembre, Josep Trias ens va dir que és que són dades secretes o alguna cosa així……, que les té però que són d’ús intern…., intern entre el Departament i empreses de serveis que són privades…. o semi. Ens va dir que els hi anéssim a demanar, pot ser ho fem. Cal anotar, però, que de confiança no ens en donen, no creiem que ens ofereixin informació clara. Esperàvem la seva resposta, Salut, ara la tenim.

Lligats, per a forçar que Salut respongui. Albano Dante llegeix en manifest.

Com anoten a Moviment Ter-Brugent:Ahir varem intentar de nou que el Departament de Salut ens donessin una resposta, i varen tenir els pebrots de tornar-nos a donar tres fulls amb els mateixos 12 paràgrafs del que ens varen enviar per correu la setmana passada. Cal afegir que va ser un correu enviat després de que en reclaméssim resposta, havia passat més d’un mes de la trobada amb el Delegat Trias i equip a Girona, i varem telefonar per reclamar-los-hi. Quina mena de Govern tenim? Què ho fa que pugui sordejar i enganyar?” I impunement i sense vergonya!

Sobre la no-presència de Josep Trias: Si J.Trias cobra 80.000€ per dedicació exclusiva on era ahir a les 13h? #OpPebrots ho volem saber! De Blanes va sortir a les 9:30hs !!!

El pleno, que ha comenzado a las 8,30 horas…….

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: