Skip to content

60 nits #unitspelCAP Tot està més clar: 3er #tallscontraretallades

Novembre 11, 2011

Posem-nos una mica al dia. Recordem #OpPebrots re, re, re comprovat que Salut i Govern sordegen i amaguen dades.

Avui tenim notícia d’un altre poble que defensa el CAP: Montornès del Vallès: Manifestación contra el cierre del CAP

Manifestación 11 de noviembre de 2011 contra el cierre del CAP, 19:00 h. en la Plaza Pau Picasso, Montornès del Vallès

LA SANIDAD NO SE TOCA!

Los recortes en sanidad en Cataluña afectan, y mucho, al usuario

També tenim notícia de posicionaments d’unió i de força contra les retallades: 9 de novembre.- “La Confederació d’AV de Catalunya (CONFAVC), i les gairebé 700 entitats veïnals federades insten al Govern català a aturar el desmantellament del model sanitari públic que s’està traduint ja en una reducció dràstica dels serveis tant dels hospitals públics com dels Centres d’Atenció Primària (CAPs) i serveis d’urgències. (…)”

I tenim notícia de més i més efectes nocius de les retallades sanitàries: Comunicat dels professionals de la salut mental davant l’actual situació de la sanitat pública catalana dijous 10 de novembre de 2011: “El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, a través del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, ha subscrit un comunicat conjunt amb d’altres col·legis i associacions professionals en el que mostra el seu rebuig per l’impacte que les retallades sanitàries està tenint pels professionals de la salut mental i els usuaris.   (…)”

Hi ha moltes mobilitzacions i accions contra el tancament de CAPs i de serveis d’urgències als CAPs. Des del llag centenar de nits del CAP Badia, les 60 nits dels CAPs de la Selva, les 17 nits del CAP del Pla de Sant Feliu de Llobregat, a Molins de Rei, Belvitge, Cadaqués, …., i cal afegir totes les defenses en general contra les retallades en sanitat, altres retallades socials com ara les que es fan en educació, cultura, ensenyament.

Alhora, com manifestavem a l’operació pebrots: “Les retallades en salut són inadmissibles. Estan caient totes les coartades amb les que es volien justificar i poc a poc es van fent públics els interessos privats que hi ha al darrera.”

Ha quedat ben clar que les retallades són molt dolentes per la salut, i, com bé anotava ahir l’Alfons Quintà al Diari de Girona: SALUT: DESASTRE PÚBLIC I BENEFICI PRIVAT JA PALÈS I la cosa s’ha anat explicant.

fulletò dels #12ous cara 2

Aquest dissabte, fem SALUT: Ous contra les Retallades, i Caravana per la Salut!

“Aquest dissabte hi ha diverses iniciatives a les que cal donar suport des de diversos indrets de Catalunya. A Girona, les companyes i companys de talls contra les retallades estan recollint una dotzena d’ous (ja en tenen 11, sols hi falta el teu) amb les mentides i les infàmies més insultants de Boi Ruiz i el govern de CiU. Mira’t els ous i ajunta el teu, per difondre en totes les concentracions…

La movilización catalana contras los recortes gana fuerza

“Catalunya no se olvida de los drásticos recortes que el gobierno de la Generalitat está acometiendo contra la población, bien sea en educación, sanidad, vivienda, empleo… Desde la web tallscontraretallades.wordpress.com (cortes contra los recortes) llaman a la movilización pacífica en defensa de los derechos básicos”

Demà tenim el 3er Talls contra retallades, el centre de l’acció segueix sent la idea d’aturar-se un moment, per mirar-nos-ho bé,
informar-nos. #12ous 12 mentides i infàmies del procés de retallades, aquesta és la proposta, i està tot a punt.

“(…) Cal mostrar el  pes de les accions i raons contra les retallades socials, i contra les retallades sanitàries al límit del què parlem. Hi ha moltes, moltíssimes mobilitzacions, accions, raons, …, que són bones. Les “raons” de Departament i Govern (que són inacceptables) són mentides sobre la situació i les alternatives, mentides sobre la planificació, o la raó del poder, de l’abús, i coses d’aquesta mena. Cal que es vegi clar què passa i què hi ha sobre la taula, i si les mentides venudes queden despullades, més gent veurà la situació real. Si allà on lluitem contra retallades, fem un tall, serem molts, ho veurà tothom ben clar!”

“Demà dissabte realitzarem el tercer Talls contra Retallades. Una vegada més us demanem que us atureu un moment, perquè tots plegats puguem reflexionar sobre les polítiques que està duent a terme el nostre govern i perquè ens ajudeu a fer pressió per tal d’evitar aquestes retallades socials sense justificació.(…)”

Demà fem escampada dels #12ous

Qui+ s’hi apunta? (aquí teniu el fulletons per a fer còpies)

Si el dia 12 confluïm arreu repartint els #12ous,

sigui aturant el trànsit cinc minuts,

sigui fent una marxa o manifestació,

sigui llegint un manifest, etc, tindrà una força immensa!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: