Skip to content

Preguntem al Defensor de la ciutadania via el Dirari de Girona, i preguntem als veïns el 20N.

Novembre 19, 2011

Al Diari de Girona hi ha un espai on podem adreçar consultes al Defensor del Ciutadà, Ramon Llorente. Li varem preguntar si li podíem demanar ajut davant la postura opaca i de befa del Departament de Salut i el Govern. Aquí tenim pregunta i resposta:

Preguntem: Defensor de la ciutadania, es refereix a la ciutat de Girona i assumptes municipals? O, es refereix a gironins i gironines d’arreu? Si és aquest segon cas, la pregunta és si li podem fer arribar reclamació sobre enganys i opacitat del Departament de Salut. En concret seria reclamació per les repetides negatives (acompanyades de preses de pèl) a donar-nos unes dades que fa mesos sol·licitem a diverses bandes, i que, la Delegació Territorial no ens vol donar. Som gent de diversos pobles de la Selva, unitspelCAP.

Resposta: El defensor de la ciutadania de Girona només pot intervenir en el terme municipal de Girona i en matèria de competència municipal.
El tema que m’exposeu el podeu plantejar al Síndic de Greuges de Catalunya que és qui té la competència en matèria de Salut. Us en facilito el telèfon: 933018075 i 900124124.

Moltes gràcies, així, tenim present que

hi ha la opció de dirigir-nos al Síndic de Greuges.

I us fem saber que també

hi ha en marxa la opció de denúncia penal col·lectiva que engega

Dempeus per la salut pública.

Que està també a la cuina un

4rt Tallscontraretallades pel 3 de desembre.

I que aquest diumenge, farem una consulta sobre les retallades socials als nostres pobles.

70è dia_Consulta Popular 20N “(…) Està legitimat el Govern a aplicar aquestes retallades a 7.535.251 persones comptant que va tenir el suport de 1.202.830 a les que no va explicar el que pensava fer, sense realitzar una consulta a tota la ciutadania que ratifiqui o no aquestes polítiques?

Nosaltres creiem que no. Creiem que aquest govern no està legitimat per a prendre aquestes decisions sense convocar un referèndum per tal de validar o no aquestes polítiques.”

Consulta contra les retallades a la Selva aquest diumenge

“El missatge de la papereta no pot ser més clar. Es tracta d’un full que hi diu: “Està vostè d’acord amb les polítiques de retallades del govern de la Generalitat que afecten els serveis sanitaris, l’ensenyament i altres polítiques socials?” A sota, dos requadres, un per al “sí” i un per al “no”.(…)

Cadascú ensenya els seus números

La Generalitat diu que tanca els CAP per una qüestió de xifres. No li quadren les sumes entre els usuaris del servei i el personal que el manté. En canvi, les plataformes contràries a les retallades sanitàries també demostren saber sumar i restar, i recorden a CiU que de les 7.535.251 persones catalanes amb targeta sanitària, només els van votar un total d’1.202.830 electors catalans.”

Salut i endavant! Defensem drets, uns quants de fonamentals, no ens aturarem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: